Missie

Het is ons doel om voor een bedrijf financiële rust te creëren. Met kwaliteit als belangrijkste drijfveer gaan we aan de slag bij ondernemingen. Zo bouwen wij een vertrouwensrelatie op en dat is de basis voor een succesvolle samenwerking.

Visie

Vanuit onze vestiging in Heerlen werken wij dagelijks aan onze missie.
Wij doen dat vanuit onze organisatie, met als basis de accountancy suite, welke speciaal is gebouwd om accountantskantoren slimmer te laten werken en op een hoger niveau te laten presteren.
Ons onderscheidend vermogen uit zich in een hoge mate van betrokkenheid en een daarbij behorende bereikbaarheid van de partners.

Partners

Raymond Haagmans Rob Seelen
Als triatleet wil ik mijn grenzen verleggen, steeds beter worden. Met dezelfde passie en drive ga ik de uitdagingen bij mijn klanten aan. Mijn doel is om voor een bedrijf financiële rust te creëren. Met kwaliteit als belangrijkste drijfveer ga ik aan de slag bij ondernemingen. Zo bouw je een vertrouwensrelatie op en dat is de basis voor een succesvolle samenwerking. Persoonlijke aandacht, betrouwbaarheid en bereikbaarheid zijn in mijn ogen de belangrijkste kernwaarden van de financiële dienstverlening. In een steeds complexere (financiële) wereld klanten de persoonlijke aandacht geven die ze verdienen en waar ze behoefte aan hebben. Vanuit een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening iedere dag weer de uitdaging aangaan om samen meerwaarde en financiële rust te creëren voor de klant.